Los Angeles

O nama

Mekonta Investment group se bavi izgradnjom stambenih i nestambenih zgrada. Cilj kompanije jeste razvoj i izgradnja savremenih logističkih centara u jugoistočnom delu Evrope.

Gde se nalazimo?

Nalazimo se u opštini Surčin, naselje Dobanovci, na udaljenosti 1 km od autoputa E-70 (Beograd-Zagreb), 15 km od Beograda, 4 km od aerodroma Nikola Tesla. Pristup lokaciji je direktno sa kružne raskrsnice na saobraćajnici Sremska Gazela koja povezuje autoput E-70 sa Obrenovcem (koridor 11). Gradski saobraćajni prevoz iz centra Beograda sa intervalom od 30 minuta.

Sremska gazela

Kroz 1.200 hektara zemljišta opštine Surčin, naselje Dobanovci prolazi 20 kilometara saobraćajnice „Sremska gazela” – tranzitnog puta koji spaja obrenovačku obalu Save sa autoputem Beograd – Zagreb, i predstavlja deo trećeg saobraćajnog prstena oko Beograda, posle mosta „Gazela” i obrenovačke obilaznice. „Sremska gazela” je put koji ne prolazi kroz naseljena mesta, tako da predstavlja najbrži put između severozapadne Srbije i Beograda. U okruženju je sedam šuma ukupne površine 3.500 hektara, 450 ha privredne zone, kao i 300 hektara na kojima će biti izgrađeni golf tereni. Za terene je izrađen plan detaljne regulacije i očekuje se da uskoro bude položen temeljac. Prostornim planom opštine Surčin i Planom detaljne regulacije za trasu puta „Sremska gazela“ koridor pomenute saobraćajnice planiran je i kao infrastrukturni koridor – infrastrukturni sistemi u funkciji snabdevanja vodom, elektroenergijom, telekomunikacionim vezama i gasom naselja u opštini Surčin i planiranih kompleksa uz saobraćajnicu ( planiran je po jedan cevovod sa obe strane min fi 150, kanalizaciona mreža, novoplanirana elektromreža 35 kV i 10 kV mreža podzemno direktnim polaganjem u zemlju i vazdušno na betonskim stubovima). Poprečni profil sobraćajnice čine 2 vozne trake širine 3,50 m, 2 ivične trake širine 0,35 m, 2 bankine uz kolovoz puta širine 1,50 m, biciklističke i pešačke staze. Predviđena je ukupna debljina kolovozne konstrukcije od 63 cm. Planiran poprečni profil saobraćajnice u svemu zadovoljava uslove javnog gradskog prevoza.

Zašto izabrati nas?

Profesionalnost

Ono što nas posebno ističe, jeste visok nivo profesionalnosti i sposobnost da prepoznamo potrebe krajnjih korisnika naših usluga.

Odgovornost

Odgovorno, blagovremeno i pouzdano odgovaramo na svaki zahtev čime težimo da potrebe naših korisnika postavimo na prvo mesto.

Lokacija

Pristup lokaciji je direktno sa kružne raskrsnice na saobraćajnici 'Sremska Gazela', na udaljenosti 1 km od autoputa E-70 (Beograd-Zagreb), 15 km od Beograda, 4 km od aerodroma Nikola Tesla.

Klijent na prvom mestu

Zadovoljan klijent je ujedno i ključ našeg poslovanja i podstrek za dalje napredovanje.

Uvek dostupni

Za sve vrste naših usluga možete nas kontaktirati a mi ćemo vam pružiti valjane i korisne informacije.

Uvek na vreme

Rad naše kompanije, pored kvaliteta usluga koje pružamo, ujedno prati i vreme započetih, ali i realizovanih projekata. Trudimo se da pravovremeno i u najkraćem mogućem roku realizujemo ugovorene projekte.

Partner

Naš partner kontinuirano unapređuje kvalitet usluga i usklađuje svoje poslovanje sa visoko priznatim međunarodnim standardima

Glavni partner za špediterske usluge “TRANSPORTŠPED” d.o.o. BEOGRAD je renomirano špeditersko preduzeće u Srbiji i inostranstvu koje pruža integrisane logističke usluge:

1. spoljnotrgovinsko posredovanje kod uvoza i izvoza roba
2. carinjenje roba u svim režimima
3. organizaciju međunarodnog transporta roba (drumski, železnički, pomorski, vazdušni, vanredni)
4. organizovanje pratnje za akcizne robe ili robe visokih rizika i vrednosti
5. skladištenje roba u sopstvenim javnim carinskim skladištima
6. distribuciju pošiljki do krajnjih korisnika
7. ogranizaciju selidbi door-to-door
8. paletizaciju, pakovanje, prepakivanje i etiketiranje roba
9. deklarisanje, parametrisanje mobilnih telefona
10. ostale usluge prema zahtevima naših korisnika usluga.

Sa punih 45 godina poslovanja u svojoj osnovnoj delatnosti, TRANSPORTŠPED d.o.o. je postao sinonim za iskustvo, znanje, tradiciju, kompetentnost, kvalitet, pouzdanost, profesionalizam, entuzijazam, orijentisanost ka korisniku usluga, integrisane logističke usluge. Kao pouzdani partner Uprave Carina, TRANSPORTŠPED d.o.o. poseduje Sertifikat OPS za carinska pojednostavljenja / bezbednost i sigurnost kao i ovlašćenje za pojednostavljene carinske procedure – Ovlašćeni primalac i pošiljalac u nacionalnom i zajedničkom tranzitu, korišćenje specijalnih vrsta plombi u carinskim procedurama i oslobođenje od obezbeđenja plaćanja carinskih dažbina za robe u tranzitu.